27.2 C
Σάμος
10/06/2025
Περιφερειακά

Ο Περιφερειάρχης στο Superfoods Festival και στα εγκαίνια της Έκθεσης Κυνηγεσία

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, επισκέφτηκε το Σάββατο το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  στο Superfoods Festival  στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκθέτες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Οι επιχειρηματίες ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη που τους παρέχει η Περιφέρεια στην προώθηση των προϊόντων τους και κυρίως στις επιχειρήσεις από τα μικρά νησιά όπως οι Φούρνοι και τα Ψαρά που δεν έχουν πολλές δυνατότητες προβολής των προϊόντων τους.

Επίσης ο Περιφερειάρχης παρέστη ως επίσημος προσκεκλημένος στα εγκαίνια της έκθεσης Κυνηγεσία στο M.E.C. Παιανίας παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά.

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην 5η Real Estate Εκθεση στην Αθήνα

admin

Σε τροχιά υλοποίησης η μελέτη για τον νέο οδικό άξονα Κοκκάρι – Μυτιληνιοί

admin

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης

admin

Ιστορική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

«Νέα Δυναμική»: Συμπεράσματα και θέσεις από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στις Οινούσσες

admin

Με νέο μηχάνημα έργου για χορτοκοπή και κλαδονομή ενισχύθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

admin

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με Τούρκους επιχειρηματίες μετά την εκδήλωση της Περιφέρειας στο Αϊβαλί

admin

Άνοιγμα του Βορείου Αιγαίου στην τουρκική αγορά: Παρουσιάσεις, συναντήσεις και νέες συνεργασίες σε Αϊβαλί και Σμύρνη

admin

Εκδηλώσεις Τιμής στη Σάμο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Κυριακή 25 Μαΐου

admin