18/06/2026
Πολιτικά

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο Καρλόβασι

Mε την σημερινή περιοδεία στο Καρλόβασι ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Σάμο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, περιόδευσε στην αγορά του Καρλοβασίου, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της πόλης, ενώ σε δήλωσή του επετέθη στην κυβέρνηση τόσο για το θέμα των «πόθεν έσχες» των πολιτικών, όσο και για την διαχείριση της πανδημίας, καθώς η Σάμος βρίσκεται μεταξύ των νησιών που είναι στο «κόκκινο», λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βελόπουλος καταλόγισε υποκρισία στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, σε ό,τι αφορά στη νομιμότητα των «πόθεν έσχες» των πολιτικών, σημειώνοντας πως ο έλεγχός τους δεν γίνεται από την Βουλή, αλλά από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, δικαστές και ανεξάρτητες αρχές οι οποίες διορίζονται από την κυβέρνηση.

Αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας, έκανε λόγο για παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι «παρατηρείται έξαρση της πανδημίας» -όπως είπε- πάντοτε πριν από εθνικές και θρησκευτικές εορτές!

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών

Αλλαγές στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου: Φεύγει ο Κουτουλάκης, έρχεται ο Μάγγος

Επιβεβαιώνεται η μεταφορά μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο: Οι διαβεβαιώσεις Πλεύρη στον Στεφανάδη

Παράταση για τις ιαματικές πηγές ζητούν ο Δήμος Δυτικής Σάμου και ο Δήμος Ικαρίας

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»