24/04/2025
Σαμιακά

Παράταση απαγόρευσης μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση

Παρατείνεται για μια εβδομάδα ακόμη, έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρα 06.00, η ισχύς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ετέθη σε εφαρμογή στις 5 Αυγούστου και σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση.

Ταυτόχρονα, για το ίδιο χρονικό διάστημα απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα ή εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως, π.χ. οξυγονοκόλληση, ή καύση εύφλεκτης ύλης.

Για κάθε παράβαση, εκτός από τις σοβαρές ποινικές κυρώσεις, προβλέπεται στην πρώτη περίπτωση πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ και στη δεύτερη, πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Related posts

Ο Εορτασμός της Τρίτης της Διακαινησίμου στo Καρλόβασι

admin

Αγανάκτηση για την κατάσταση του Δημοτικού Γηπέδου Πυθαγορείου: Ακούρευτο γκαζόν, βουλωμένα μπεκ και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα

admin

Πασχαλινή Σύναξη Φοιτητών στη ΛΑΦ Σάμου: Ο Μητροπολίτης κοντά στη νεολαία του νησιού

admin

Blue Star Myconos: Καλοκαιρινά Δρομολόγια 2025 – Στο Βαθύ μόνο κάθε Τετάρτη

admin

Μανώλης Κάρλας- Βιομηχανικά αιολικά πάρκα σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους Kορσεών

admin

Τροχαίο στον Μεσόκαμπο Σάμου: “Άγιο” είχαν δύο 21χρονοι

admin

Ικαρία: “Πυρά” επιβατών κατά της εταιρείας. “Πώς θα γυρνούσαμε; Κολυμπώντας;”

admin

Η 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο τιμά τον Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Άγιο Γεώργιο

admin

220 επιβάτες του “Blue Star Myconos” με εισιτήριο Ικαρία–Σύρος .Έκτακτη δρομολόγηση του «Blue Star Paros»

admin