20/08/2026
Δήμος

Ποδαρικό στο δήμο Ανατολικής Σάμου απο τον μικρό Αντώνη

dimarxeio

Ποδαρικό στο δήμο Ανατολικής Σάμου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έκανε όχι ο δήμαρχος όπως θα περίμενε κάνεις αλλά ο μικρός Αντώνης.

Ο Αντώνης πέρασε πρώτος την μεγάλη πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου, για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, κρατώντας στα χέρια του τα αγαπημένα του παιχνίδια, ενώ παράλληλα στα σκαλιά του δημαρχείου υπήρχε και ένα ρόδι που εννοιολογικά σημαίνει ροή και δύναμη, καθώς επίσης και ο καρπός της ζωής και της καλοτυχίας.

“Σίδερο πατώ και σιδερένιοι να μαστέ» σχολίασε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος ήταν πλαισιωμένος από τους Αντιδημάρχους και συνεργάτες του δήμου, ανταλλάσσοντας ευχές για Καλή χρονιά.

Ποδαρικό στο δήμο Ανατολικής Σάμου απο τον μικρό Αντώνη

 

Ποδαρικό στο δήμο Ανατολικής Σάμου απο τον μικρό Αντώνη

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Δυτική Σάμος ξεμπλοκάρει την ταφή τριών μεταναστών που έμεναν για χρόνια στα ψυγεία του νοσοκομείου

Πάνω από 11.000 ευρώ σε δύο δικαιούχους από το Κληροδότημα Γερογιαννάκη στη Σάμο

Βανδάλισαν το κυτίο του απινιδωτή στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

202η Επέτειος της Ναυμαχίας της Σάμου – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 5ης και 6ης Αυγούστου

Δυτική Σάμος: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αυγούστου

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου