30 C
Σάμος
02/08/2025
Σαμιακά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης

Περιγραφή εικόνας

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 11/2021 από 17-06-2021 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, κατά το χρονικό διάστημα από την 07.00’ ώρα της 18-06-2021 έως την 15.00’ ώρα της 19-06-2021, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ε.Ο. Πυθαγορείου – Καρλοβάσου και συγκεκριμένα στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα Χώρας Σάμου, εκ περιτροπής στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για λόγους ασφαλείας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Λόγω της προαναφερόμενης διακοπής της κυκλοφορίας, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Related posts

Σύλληψη 61χρονου Ισλανδού στη μαρίνα Πυθαγορείου για ενδοοικογενειακή βία

admin

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin