12.8 C
Σάμος
25/02/2025
Σαμιακά

Ρόφημα ζεστής σοκολάτας με το υπέροχο Samos Nectar

Για εκείνους που αναζητούν την απλότητα μα και την ποιότητα των γεύσεων, ο συνδυασμός σοκολάτας με το υπέροχο Samos Nectar, ένα από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο από υπερώριμο, λιαστό σταφύλι που παλαιώνει 6 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, αποτελεί μια «γλυκιά» πρόταση για την ημέρα που καθιερώθηκε να γιορτάζεται η ερωτική διάθεση.

Η συνταγή είναι πραγματικά εύκολη και το αποτέλεσμα λαχταριστό, καθώς συνδυάζει τη «ζεστασιά» της σοκολάτας και τα ξεχωριστά αρώματα σταφίδας, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και ξηρών καρπών που αναδύονται από το Samos Nectar του ΕΟΣ Σάμου.

Yλικά

400 ml γάλα

150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

100 ml Samos Nectar

Eκτέλεση

Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ τη σοκολάτα, σπασμένη σε μικρά κομματάκια.

Βάζουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα, να πάρει μία βράση. Αποσύρουμε αμέσως το σκεύος από τη φωτιά. Προσθέτουμε το ζεστό μείγμα γάλακτος στο μπολ με τη σοκολάτα και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα. Προσθέτουμε το Samos Nectar. Στη συνέχεια, χτυπάμε λίγο γάλα μέχρι να σχηματιστεί αφρόγαλα.

Σερβίρουμε σε δύο κούπες και πασπαλίζουμε με τρίμματα σοκολάτας.

Related posts

Επίσκεψη Υπουργού στη Σάμο: Έμφαση στην αποσυμφόρηση και την ασφάλεια

admin

Η Συμμαχία Πολιτών Δήμου Δυτικής Σάμου την αναστήλωση του Ναού του Σωτήρος στο Ποτάμι Καρλοβάσου

admin

Πρόσκληση για υποβολή προσφορών: Μίσθωση αγροτεμαχίων ΕΟΣ Σάμου

admin

Σκύλος-διασώστης Speedy στο πλευρό των εθελοντών της ΕΟΔ στην αναζήτηση του 21χρονου Γερμανού

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΥ Καρλοβασίου στις 7 Μαρτίου

admin

Σεμινάρια για Τεχνικούς Ασφαλείας το 2025 – Πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου

admin

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: Κάλεσμα σε απεργία για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Η Φαλίτσα Ρίτσου: Μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά

admin

Ένα Αιγαίο σε κρίση: Ηχηρή παρέμβαση Στάντζου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

admin