28/11/2025
Δήμος

Σάμος: Μια γιγάντια Ελληνική σημαία 104 τ.μ. θα απλωθεί στην επιφάνεια της θάλασσας

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο θα τιμήσει τη φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο δήμος Ανατολικής Σάμου, ο οποίος θα αναπτύξει μια διαστάσεων 104 τ.μ. Ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας στον κόλπο της πρωτεύουσας.

Όπως αναφέρει ο δήμος, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου , στο οποίο λόγω υγειονομικών συνθηκών δεν περιλαμβάνονται στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, θα πραγματοποιηθεί ανάπτυξη Ελληνικής σημαίας μεγάλου μεγέθους (104 τ.μ.) στην επιφάνεια της θάλασσας στον κόλπο της πόλεως Σάμου, στις 12:30 το μεσημέρι, της 28ης Οκτωβρίου από δύτες αυτόνομης κατάδυσης του Λιμεναρχείου Σάμου και του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, υπό την αιγίδα και την οργανωτική υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

«Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι μια ημέρα γιορτής και χαράς για όλους τους Έλληνες. Ο επετειακός εορτασμός της ημέρας αυτής αποτελεί ευκαιρία και ταυτόχρονα υποχρέωση για όλους μας να αποδώσουμε φόρο τιμής στους ήρωες , που με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού. Ας τιμήσουμε και φέτος τον αγώνα των προγόνων μας που μας υποδεικνύει τι μπορεί να πετύχει ο Ελληνικός λαός όταν είναι ενωμένος και ας γιορτάσουμε με υψηλό το εθνικό φρόνημα», καταλήγει  η ανακοίνωση του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Related posts

Μεταφέρεται για 3 Δεκεμβρίου το άναμμα του δέντρου

Βροχές και καταιγίδες στη Σάμο από το πρωί της Παρασκευής

Ισχυρές καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο το επόμενο 48ωρο

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Πυθαγόρα – Samos24

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου με εννέα θέματα στις 24 Νοεμβρίου

Το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο Καρλοβασίου στο τραπέζι: Ενημέρωση και διαβούλευση για τον χωροταξικό σχεδιασμό