4.4 C
Σάμος
24/02/2025
Δήμος

Σε δημοπράτηση η αναβάθμιση του Σχολικού Συγκροτήματος Κοκκαρίου

Με το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κοκκαρίου ξεκινά η πλήρης αποκατάσταση και η στατική αναβάθμιση  προοδευτικά με την ολοκλήρωση των μελετών των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό. Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προχωρά στη δημοπράτηση του έργου: «Στατική Ενίσχυση σχολικού συγκροτήματος Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοκκαρίου» με τη στατική αναβάθμιση του Σχολικού Συγκροτήματος Κοκκαρίου σε κατηγορία Β1,  ύψους 256.565,33€.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω της επιχορήγησης ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Στόχος είναι να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές που προκλήθηκαν από το σεισμό, να ξεπεραστούν τα προβλήματα λειτουργικότητας των σχολείων και να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητά τους σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ημερομηνία λήξης και προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η ημέρα Τρίτη, 30/11/2021 και ώρα 10.00 Σχετικός Σύνδεσμος: https://www.islandofsamos.gr/enhmerwsh/diagwnismoi-prokhrukseis/item/1758-statiki-enisxisi-sxolikou-sygkrotimatos-kokariou

 

Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση: “Ο Προϋπολογισμός 2025 δεν καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου”

admin

Ανατολική Σάμος: Προετοιμασία για το κύμα ψύχους – Τηλέφωνα επικοινωνίας

admin

Αιφνιδιαστική συνάντηση Ανδρουλάκη – Δημάρχου Δυτικής Σάμου

admin

Συνεδρίαση και Λογοδοσία στον Δήμο Δυτικής Σάμου στις 24/2

admin

Δημήτρης Βογιατζής: Δύο μεγάλες παρεμβάσεις αναβαθμίζουν το Γήπεδο Χώρας!

admin

Ο Ευρωβουλευτής Μπελέρης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

admin

Καρλοβασίτικο Καρναβάλι 2025: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

admin

8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

«ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο»: Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Αιολικά Πάρκα

admin