30/09/2026
Περιφερειακά

Σε τηλεδιάσκεψη με το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

DSC_4260

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε σήμερα 24.09.2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία και του Συμβούλου Μιχάλη Πολυπαθέλλη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνεργασία  της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε πρώτη φάση για το Amber Alert Hellas και την ένταξη της στο δίκτυο του Οργανισμού στο οποίο συμμετέχουν 57 φορείς κρατικοί, ιδιώτες και εθελοντές.

Σε τηλεδιάσκεψη με το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε την αναγκαιότητα στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού και τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή των φορέων στην προσπάθεια αυτή.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο για την προσφορά του ίδιου και του Διοικητικού Συμβουλίου,  όχι μόνο στο θέμα του Amber Alert αλλά γενικότερα για το όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει στην κοινωνία, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει την προστασία των παιδιών και όχι μόνο.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Νέα Δυναμική»: Παρεμβάσεις για την υγεία, τα έργα και τις σχολικές μεταφορές

Βόρειο Αιγαίο: Έργα 10,7 εκατ. ευρώ για ΕΚΑΒ και 6 Κέντρα Υγείας

Μαυρατζώτης για το «Blue Carrier 2»: 38 φορτηγά με προορισμό τη Σάμο, ζητά μέτρα για την τροφοδοσία του νησιού

Στους Φούρνους συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου

Στους Πρέσβεις της ΕΕ έθεσε ο Μουτζούρης τον αφθώδη πυρετό της Λέσβου και τις μεταφορές μεταναστών

Απινιδωτές στην Π.Ε. Σάμου και Ικαρίας