03/07/2026
Σαμιακά

Σημαντική δικαστική επιτυχία για 8 εργαζόμενες στο Δήμο Ανατολικής Σάμου!

KALTAKIS DIKASTHRIO.2

Σημαντική επιτυχία για 8 εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ανατολικής Σάμου σύμφωνα με σειρά αποφάσεων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σάμου.

Οι 8 εργαζόμενες έπειτα από πολυετή δικαστική διαμάχη εκπροσωπούμενες από το Δικηγορικό Γραφείο Ιωάννη & Αθανασίας Καλτάκη επέτυχαν την μετατροπή των συμβάσεων τους από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για όλους μας, 8 οικογένειες κατάφεραν να έχουν μια σχετική οικονομική σταθερότητα.

Ας ελπίσουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα δει με κατανόηση το ζήτημα των 8 εργαζομένων και θα προβεί σε μονιμοποίηση αυτών, όπως έκανε και η Δημοτική Αρχή Αγγελόπουλου με προηγουμένη απόφαση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ενισχύεται με 13 πυροσβέστες η Σάμος και η Ικαρία, 38 θέσεις συνολικά στο Βόρειο Αιγαίο

Χωρίς ρεύμα μένουν τα ξημερώματα της Κυριακής Σάμος Φούρνοι και Θύμαινα

Υποχώρησαν 22,5% οι αφίξεις από την Τουρκία στη Σάμο τον Ιούνιο, ανακάμπτει ο Ιούλιος

Αποχή διαρκείας στα ΚΕΠ από 2 Ιουλίου για τις διαδικασίες Μεταφορών

«Η 30ή Ιουνίου δεν ήταν δέσμευση αλλά αρχική εκτίμηση» απαντά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου για Αιμοδυναμική Μονάδα και Μαγνητικό Τομογράφο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει τη μη εγκατάσταση της Αιμοδυναμικής Μονάδας