20 C
Σάμος
04/10/2025
Δήμος

Σπαθαραίοι: Θέσεις, προτάσεις, όραμα

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Σπαθαραίων. Έγινε ανάλυση στους παρευρισκομένους των θέσεων της παράταξης, δόθηκαν δε και διάφορες προτάσεις πάνω σε τοπικά θέματα, όπου έγινε σαφές το όραμα που πρέπει να υπάρχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να αναπτυχθεί ο τόπος.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στις κινήσεις τις παράταξης, στις θέσεις της και στα στοιχεία που έχει. Αναλύθηκαν οι προτεραιότητες που βάζει στην διοίκηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και οι τρόποι ανάπτυξης των διάφορων περιοχών της Σάμου.

Η συζήτηση με τους παρευρισκομένους έκλεισε αναλύοντας τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, όπου βγήκαν διάφορα συμπεράσματα και οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενέστερα για αυτά τα θέματα και να λυθούν απορίες.

 

Related posts

Σάμος: Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες απο απόψε μέχρι αύριο το μεσημέρι

admin

ΑΝΑΣΑ: «Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου πρέπει να είναι καθοριστικός παράγοντας στον χωροταξικό σχεδιασμό»

admin

Ποδηλατικός Αγώνας Χρονομέτρησης: Δείτε τους νικητές ανά κατηγορία

admin

Mυτιληνιοί: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

admin

Δοκιμαστική λειτουργία στον καταθλιπτικό αγωγό του Βιολογικού Σάμου

admin

Καρλόβασι: Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Στάδιο

admin

Γαμήλιο βοήθημα 6.000€ σε τρεις γυναίκες έως 35 ετών από το κληροδότημα Γερογιαννάκη

admin

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου – 24 Σεπτεμβρίου 2025

admin

Ο Γιάννης Παλαιοκαστρίτης άμισθος ειδικός σύμβουλος χωροταξίας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin