02/04/2025
Δήμος

Στάντζος : “Η ενότητά μας απάντηση σε αυτούς που μας έχουν αφήσει μόνους”

«Η απάντηση στα προβλήματα του Σήμερα δεν μπορεί να είναι η απραξία του χθες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, και σημειώνει πως η στήριξη των απλών πολιτών, των φορέων, των Συλλόγων, των Κοινοτικών Συμβουλίων αλλά και θεσμικών παραγόντων ως προς το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο μεταφέρει τον ενωτικό χαρακτήρα.

Ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου αναφέρει:

Έχει έρθει η ώρα που τα λόγια πλέον μετρούνται με πράξεις «Είναι πολλών ανθρώπων έργο» η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Η στήριξη των απλών πολιτών, των φορέων, των Συλλόγων, των Κοινοτικών Συμβουλίων αλλά και θεσμικών παραγόντων ως προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο μεταφέρει τον ενωτικό χαρακτήρα , καταλύοντας σύνορα, υστεροβουλίες και αυταρέσκειες, εκπροσωπώντας τη συμπόρευση που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας.

Η απάντηση στα προβλήματα του Σήμερα δεν μπορεί να είναι η απραξία του χθες. Η ασφάλεια των πολιτών και η διεκδίκηση ποιοτικότερης ζωής, με ότι αυτό συνεπάγεται δεν μετριέται σε αριθμούς, αλλά σε αποτελεσματικότητα και βεβαιότητα ότι το νησί θα ορθοποδήσει.

Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον αυτού του τόπου.

Συνδετικός Κρίκος για όλους μας, είναι η Σάμος! Η ενότητά μας απάντηση σε αυτούς που μας έχουν αφήσει μόνους. Δίνουμε έναν έντιμο, ειρηνικό και καθαρό Αγώνα, όπως κάναμε πάντα με απόλυτη διαφάνεια, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας.

«Όπου και να θολώνει ο νους σας μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» Οδυσσέας Ελύτης

Proteas Blu Resort

Related posts

Παπαθεοφάνους: Ευχαριστίες σε Πυροσβεστική και Εθελοντές για την Πυρκαγιά στα «Ζαχαραίικα» – Προειδοποίηση για ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ομόφωνη απόφαση κατά της εγκατάστασης 52 ανεμογεννητριών

admin

Αντιδράσεις για τις 52 ανεμογεννήτριες στην Ανατολική Σάμο: Τι ζητά η παράταξη «ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο»

admin

Επέτειος 25ης Μαρτίου: Τα Μηνύματα των Δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: 19 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη

admin

Πάγιες προκαταβολές και σχολικές ανάγκες: Απαντά ο Δήμος στην “ΑΝΑΣΑ”

admin

Αποδόθηκε η Πάγια Προκαταβολή 2025 στα Σχολεία της Ανατολικής Σάμου μετά από Παρέμβαση της ΑΝΑΣΑ

admin

Λαϊκή Συσπείρωση: “Δούρειος Ίππος” οι ανεμογεννήτριες στη Σάμο

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Η “ΑΝΑΣΑ” καταγγέλλει αποκλεισμό από ενημέρωση για το Χωροταξικό Σχέδιο

admin