02/07/2026
Δήμος

Στάντζος : Να παραταθεί το μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας των μεταναστών

FB_IMG_1582964557179

Την παράταση του μέτρου περιορισμού κυκλοφορίας των μεταναστών που μένουν στο ΚΥΤ Σάμου ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τους υπουργούς Υγείας και Μετανάστευσης & Ασύλου, καθώς και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, ενώ παράλληλα ζητά και την απόδοση στην κυκλοφορία της περιμετρικής οδού.

Ο κ. Στάντζος αναφέρει:

“Σε συνέχεια της πρόνοιας που έχει επιδειχθεί από την Κυβέρνηση με τη λήψη δέσμης μέτρων στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο περιορισμός κυκλοφορίας του πληθυσμού που διαμένει στα ΚΥΤ, με στόχο την πρόληψη κρουσμάτων κορωνοϊού, θα παρακαλούσαμε ειδικά για την περίπτωση της Σάμου να προβείτε σε παράταση της χρονικής διάρκειας των μέτρων πέραν της 10.05.2020.

Θεωρούμε πως η αιτούμενη παράταση είναι επιβεβλημένη στην περίπτωση της Σάμου, λαμβανομένης υπόψη της εγγύτητας του ΚΥΤ με το κέντρο του αστικού ιστού της πόλης και της μερικής χαλάρωσης των μέτρων για τον τοπικό πληθυσμό, αφού κοινή εντύπωση όλων μας είναι ότι εισερχόμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα.

Παράλληλα παρακαλούμε για την απόδοση στην κυκλοφορία της περιμετρικής οδού πόλεως Σάμου και ιδίως των κόμβων που συνδέουν την περιμετρική με το κέντρο της πόλως (έμπροσθεν Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), του κόμβου των εργατικών κατοικιών και των Σ.Ο.Α.”

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

178 σεισμόπληκτα κτίρια απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ανοίγει τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου

Δύο Δημοτικά Συμβούλια στη Σάμο με επίκεντρο το μεταναστευτικό

Στη Σάμο ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ – Συναντήσεις με τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

Προσλήψεις οκτώ μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ζητά αυστηρότερα όρια για την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας