21.9 C
Σάμος
30/05/2025
Δήμος

Στην έκθεση « ΤΑΞΙΔΙ 2019» η Σάμος

Στην έκθεση « ΤΑΞΙΔΙ 2019» που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά, συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος της Σάμου, στοχεύοντας να προβάλλει και πάλι το νησί μας ως έναν προορισμό με ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα!

Η έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» Κύπρου, ανοίγει τις πύλες της  στις 3 Μαΐου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και θα διαρκέσει έως και τις 5 Μαΐου.

Διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών DisplayArtPlc.

Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση για τους προορισμούς που συμμετέχουν, ενώ μεταξύ των εκθετών είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα ενώ σε μεγάλο αριθμό ανέρχονται και οι διεθνείς συμμετοχές.

Το Σάββατο 4 Μάιου και ώρα 17:00  θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση του νησιού μας, του ονομαστού σαμιώτικου κρασιού και των τοπικών προϊόντων, ενώπιον των αρχών του τόπου, των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των ασχολούμενων με τον τουρισμό σε διεθνές επίπεδο.

Related posts

Ο Μάκης Βορίδης ενέκρινε 1,5 εκατ. ευρώ για το αλιευτικό καταφύγιο Αγίου Ισιδώρου Σάμου.

admin

“Ανατροπή”: Επιτυχία στους εξεταζόμενους των Πανελλαδικών εξετάσεων

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

admin

Μήνυμα Δημάρχου Δυτικής Σάμου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

admin

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Όλα τα θέματα της συνεδρίασης της 29ης Μαΐου

admin

Καθολική Εκκλησία Σάμου: Ξεκίνησαν οι σωστικές εργασίες στερέωσης στη νότια όψη

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα αγριογούρουνα – Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό

admin

Δυτική Σάμος: Το Δημαρχείο μετατράπηκε σε χώρο κατάνυξης – Τελέστηκε Ευχέλαιο για πρώτη φορά

admin

Συνάντηση εργασίας για το Φράγμα Καρβούνη και δεσμεύσεις για την επιτάχυνση των διαδικασιών

admin