31.9 C
Σάμος
28/07/2025
Σαμιακά

Στους δρόμους για την Εργατική Πρωτομαγιά- Συγκέντρωση και πορεία στη Σάμο

Περιγραφή εικόνας

Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου εργαζόμενοι, αυτοαπασχολοούμενοι, γυναίκες και νέοι τίμησαν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά.

Οι εκδηλώσεις στη Σάμο ξεκίνησαν από τον προαύλιο χώρο του ΕΚΣ, όπου έγινε κατάθεση στεφανιών και λουλουδιών στην τιμητική πλάκα για τους εκτελεσμένους Σαμιώτες και Ικαριώτες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την 1η Μάη 1944, από εκπροσώπους του ΕΚΣ, του ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, της Επιτροπής Ειρήνης Σάμου, της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και του παραρτήματος Σάμου της ΠΕΑΕΑ.

Η πορεία που ξεκίνησε στις 10.30 από το Εργατικό Κέντρο κατευθύνθηκε προς την παραλιακή του Βαθιού, και κατέληξε στην πλατεία της πόλης όπου υπήρξαν ομιλίες.

Related posts

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin

Πρόστιμο 14.040€ για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Σάμου

admin