17/10/2026
Σαμιακά

Στο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της Τουρκίας

278904416_4923932471068621_5422436830981846553_n

Πρόκειται για το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Σιγατζικ–Καρλόβασι για το 2022. Θα υπάρχουν τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στο τουριστικό λιμάνι της Σάμου προσέγγισε σήμερα λίγο μετά τις 11.40 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, το τουρκικό πλοιάριο «Gönül» προερχόμενο από το Σίγιαζικ της Τουρκίας με περίπου 180 επιβάτες.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων φορέων στη Σάμο, ώστε να εκδοθεί το ΦΕΚ μέσα στον Απρίλιο για το άνοιγμα της προσωρινής πύλης εισόδου του Καρλοβάσου, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί, το πλοιάριο προσέγγισε τελικά στο τουριστικό λιμένα Σάμου.

Από νωρίς στο λιμάνι υπήρχαν λεωφορεία για την μεταφορά τους σε ξενοδοχεία του Καρλοβάσου και σε άλλες περιοχές της Σάμου.  Ανήμερα του Πάσχα αναμένεται  απο το γειτονικό λιμάνι της Τουρκίας, να φτάσει τουρκική αποστολή 40 ατόμων αποτελούμενη από τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους κ.α».

Τους Τούρκους επισκέπτες υποδέχθηκε η πρόεδρος του Διαδημοτικού ταμείου Σάμου κ. Μαρία Κονδύλη Πανουράκη.

Απο 1ης Μαΐου το πλοίο θα προσεγγίζει το Καρλόβασι.Στο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της Τουρκίας Στο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της Τουρκίας Στο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της Τουρκίας

Στο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της ΤουρκίαςΣτο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της Τουρκίας

Στο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της Τουρκίας

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

10 χρόνια BIOMED: Το διαγνωστικό κέντρο επιστρέφει την αγάπη στην κοινωνία της Σάμου

Αναχώρησαν 190 άτομα από την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή με το «Νήσος Ρόδος»

Σινέ Ολύμπια: 66 χρόνια κινηματογραφικής ιστορίας στη Σάμο

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

Η Σάμος διεκδικεί ξανά τη γερμανική αγορά: Από 60.000 Γερμανούς τουρίστες έπεσε στους 20.000

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» μοιράζει ψωμί και καφέ στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου