11/09/2026
Πολιτικά

Συμμετοχή ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου σε δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

opengraphnd3

Η ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου, μετά από σχετική πρόσκληση της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων συμμετέχει στην δράση ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

Το 1985 ο Οκτώβριος καθιερώθηκε ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Ενημερωτικό υλικό της δράσης θα διανεμηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 κατά την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. στα γραφεία της ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου.

 

 Ελέγχω- Προλαμβάνω- Ζω καλύτερα!

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη