05/11/2026
05/11/202606:46
Πολιτικά

Συνάντηση Βουλευτή Σάμου με Τριαντόπουλο για την ΔΑΕΦΚ

Γιώργος Πατσομύτης
Γιώργος Πατσομύτης
noname triantopoulos stefanadis

 

 

Με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη,  ο Βουλευτής Ν. Σάμου, Ν.Δ., Χριστόδουλος Στεφανάδης

 

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Στεφανάδης ανέφερε τα εξής:

 

«Με τον εξαιρετικό φίλο μας και φίλο της Σάμου, Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

 

Είναι πολύ σημαντικό, ότι στις νέες αρμοδιότητες του, στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είναι και η λειτουργία της ΔΑΕΦΚ.

 

Συζητήσαμε τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για το νησί μας.

 

Είναι βαθύς γνωστής, όπως άλλωστε έχει αποδείξει μέχρι σήμερα στη διαχείριση, ως συντονιστής, στο θέμα της αποκατάστασης από τις καταστροφές που μας έπληξαν.

 

Για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αποζημίωση των δικαιούχων, ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση, που θα επιτρέπει την άμεση καταβολή της αποζημίωσης στους δικαιούχους, μετά από εκτίμηση των ζημιών, παρακάμπτοντας τη χρονοβόρο διαδικασία της υποβολής φακέλων.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο για την μέχρι σήμερα θεμελιώδη αρωγή του στη Σάμο, και του ευχόμαστε συνέχιση του έργου του με την ίδια αποτελεσματικότητα.»

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προτιμώμενη πηγή στη Google

Περισσότερα από το Samos24

Δήμοι04.11.26 | 21:57

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Αποχώρησε ο Μ. Μητσός μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον Β. Τσεσμελή για τον βιολογικό

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση για τον βιολογικό καθαρισμό της Σάμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, το απόγευμα…

#Κακοκαιρία#Ακτοπλοϊκά