11/07/2026
Πολιτικά

Συνάντηση Γιάννη Μπαλάφα με εκπροσώπους εργαζομένων της Υπηρεσίας Ασύλου

mpalafas

Συνάντηση με το Σωματείο των εργαζομένων  συμβασιούχων ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) της Υπηρεσίας Ασύλου θα έχει αύριο Πέμπτη, 11:00π.μ., ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, στο πλαίσιο της  48ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι.

Σε σχέση με το κύριο αίτημα, που είναι η «άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων μισθών και η επίτευξη της ομαλοποίησης της μισθοδοσίας του προσωπικού ορισμένου χρόνου», το Υπουργείο είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους εντός των επόμενων 2 ημερών και αυτό διότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η σημαντική καθυστέρηση, που όντως υπήρξε, οφείλεται σε τεχνικές γραφειοκρατικές δυσκολίες, οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επαναληφθούν και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στη συνάντηση θα τεθούν και θα συζητηθούν με τους εκπροσώπους του Σωματείου τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους  συμβασιούχους, στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού και αποτελεσματικού διαλόγου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στη Σάμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων

Καρλόβασι: Εγκαθίσταται ο ανάδοχος για την επισκευή του σεισμόπληκτου ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία Μενδώνη

Το Καρλόβασι αποκτά Εσπερινό ΕΠΑ.Λ με τέσσερις τομείς

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει δύο έργα πολιτισμού στη Σάμο

«Στοχοποίηση των προσφύγων» καταγγέλλει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ για τη σύσκεψη του δήμου

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών