03/07/2026
Σαμιακά

Συνάντηση Μητροπολίτη Σάμου με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΕΥΣΕΒΙΟΣ

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ευσέβιος, ευρισκόμενος στην Αθήνα, επισκέφτηκε χθες, Τετάρτη 31η Οκτωβρίου 2018, τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.κ. Δημήτριο Βίτσα, προς τον οποίον κατέθεσε τον προβληματισμό του και την αγωνία του για το δυσεπίλυτο πρόβλημα των προσφύγων-μεταναστών.

Τον ενημέρωσε για την υπάρχουσα εκρηκτική κατάσταση στην Πρωτεύουσα της Σάμου και ανέφερε, πώς πολλοί συντοπίτες μας έχουν την αίσθηση πλέον, ὅτι «κινδυνεύουμε νά μετατραποῦμε σέ μετανάστες στο ἴδιο μας τόν τόπο».

Ο κύριος Υπουργός πιεζόμενος υποσχέθηκε, ότι συντόμως, εντός του Νοεμβρίου, θα προβεί σε κινήσεις διευθέτησης του προβλήματος.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ενισχύεται με 13 πυροσβέστες η Σάμος και η Ικαρία, 38 θέσεις συνολικά στο Βόρειο Αιγαίο

Χωρίς ρεύμα μένουν τα ξημερώματα της Κυριακής Σάμος Φούρνοι και Θύμαινα

Υποχώρησαν 22,5% οι αφίξεις από την Τουρκία στη Σάμο τον Ιούνιο, ανακάμπτει ο Ιούλιος

Αποχή διαρκείας στα ΚΕΠ από 2 Ιουλίου για τις διαδικασίες Μεταφορών

«Η 30ή Ιουνίου δεν ήταν δέσμευση αλλά αρχική εκτίμηση» απαντά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου για Αιμοδυναμική Μονάδα και Μαγνητικό Τομογράφο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει τη μη εγκατάσταση της Αιμοδυναμικής Μονάδας