13/09/2026
Περιφερειακά

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ

1715664907419

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, είχε χθες συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), Γιώργο Στασινό, στο πλαίσιο της επίσκεψης του τελευταίου στη Λέσβο ενόψει των επικείμενων εκλογών του επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Περιφερειάρχης, ο οποίος είναι και Πολιτικός Μηχανικός, ανέφερε με λεπτομέρειες τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όπως η πρόοδος του Κτηματολογίου και οι έλεγχοι των σεισμόπληκτων κτιρίων. Παράλληλα, εξέφρασε τη διάθεσή του για στενή συνεργασία με τη διοίκηση του ΤΕΕ προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά.

Από την πλευρά του, ο κ. Στασινός μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον κ. Μουτζούρη, τονίζοντας τη μακρόχρονη φιλία που τους συνδέει από τα φοιτητικά τους χρόνια στο Πολυτεχνείο. Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τις εκτεταμένες γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του, ο Περιφερειάρχης θα μπορέσει να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Μουτζούρης προς Πλεύρη: η Περιφέρεια δεν δέχεται επιβάρυνση των δομών στα νησιά

Σάμος: Υπογράφηκαν έργα 2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση λιμανιών από τον σεισμό του 2020

Σάμος: 1,4 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Νικολάου

«Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε»: μουσική βραδιά στην Πλατεία Πυθαγόρα , την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Έκθεση «Προϊόντα του Βορείου Αιγαίου»

Όχι σε νέες μεταφορές μεταναστών σε Σάμο και Λέσβο αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο