17.3 C
Σάμος
28/03/2025
Περιφερειακά

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα Πανάγο Κουφέλο , συναντήθηκαν σήμερα 15.11.2022 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά.

Στη Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν μεταξύ άλλων σε θετικό κλίμα   το θέμα της αύξησης του κόστους ζωοτροφών και των λιπασμάτων  καθώς και το θέμα της αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών λόγω της ακαρπίας.

Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στο πλαίσιο της συνάντησης με τον κ. Γεωργαντά εξέφρασε την ικανοποίηση και τις  ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ίδιον  για τους ταχείς  ρυθμούς των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Φράγμα Κόρης Γεφύρι, το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις θα έχει ολοκληρωθεί  έως τις αρχές του νέου έτους  και αποτελεί πάγιο και διαρκές αίτημα των Χιωτών.

 

Proteas Blu Resort

Related posts

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για την 25η Μαρτίου

admin

H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην IFE LONDON 2025

admin

Μήνυμα Περιφερειάρχη για 25η Μαρτίου

admin

Αδικία σε βάρος των ελαιοπαραγωγών καταγγέλλει η Περιφέρεια Β. Αιγαίου

admin

Ανανέωση Visa Express: Ικανοποίηση Μουτζούρη για τη συνέχιση του προγράμματος

admin

Αίτημα για ανανέωση προθεσμίας αδειών Σεισμοπλήκτων: Επιστολή Μαυρατζώτη προς Υπουργό

admin

Παράκαμψη δρόμου Πυθαγορείου – Χώρας (Β’ Φάση): Επιπλέον Χρηματοδότηση 1.500.000 Ευρώ

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη στην ημερίδα “Discover Türkiye”

admin

Υπογραφή Διακήρυξης Επιλογής Αναδόχου για κατασκευή έργου Εθνικής οδού Σάμος – Καρλόβασι

admin