13/06/2026
Πολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου : “Τελικά οι εισβολείς ήρθαν από τη δύση”

 

Τελικά οι εισβολείς ήρθαν από τη δύση.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κήρυξε τον πόλεμο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Η βία, η καταστολή και η τρομοκρατία είναι ο δικός τους τρόπος. Η αντίσταση, η ενότητα, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, είναι ο δικός μας.

Αυτοί είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν τα νησιά σε τεράστιες φυλακές, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων που «έχασαν το δικαίωμα να έχουν δικαιώματα» και τους νησιώτες σε οιονεί δεσμοφύλακες, που αντί να ζουν δημιουργικά, από τον πλούτο που χάρισε η φύση στα νησιά μας, θα επιβιώνουν από την οικονομία των στρατοπέδων.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ενωμένοι τον αγώνα, να ζήσουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σε ανθρώπινες συνθήκες στην ηπειρωτική Ελλάδα και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και τα νησιά, με το μόχθο, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία, να παραμείνουν όμορφοι τόποι για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.
Δεν θα τους περάσει.
ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αλλαγές στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου: Φεύγει ο Κουτουλάκης, έρχεται ο Μάγγος

Επιβεβαιώνεται η μεταφορά μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο: Οι διαβεβαιώσεις Πλεύρη στον Στεφανάδη

Παράταση για τις ιαματικές πηγές ζητούν ο Δήμος Δυτικής Σάμου και ο Δήμος Ικαρίας

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»

Εσπερινό ΕΠΑΛ αποκτά το Καρλόβασι