22/05/2026
Πολιτιστικά

Σύλλογος Αγωνιστικού Μπριτζ “Ο Σάμιος” νέος κύκλος μαθημάτων 

National Championship Bridge, Athens, Greece, October 2015 / ÐáíåëëÞíéï ÐñùôÜèëçìá Ìðñéôæ, ãÞðåäï Îéöáóêßáò óôï Åëëçíéêü, Ïêôþâñéïò 2015

Ο Σύλλογος Αγωνιστικού Μπριτζ “Ο Σάμιος” ξεκινάει νέο κύκλο μαθημάτων μέσα στο μήνα Οκτώβριο. Το μπριτζ είναι ένα παιχνίδι που διδάσκεται εύκολα, βοηθάει απίστευτα στην αυτοσυγκέντρωση και την εσωτερική πειθαρχία. Ο κύκλος των μαθημάτων είναι μικρός, ενώ η εκμάθηση του παιχνιδιού ευχάριστη και κατανοητή. Το μεγαλύτερο δε διάστημα των μαθημάτων το καταλαμβάνει η πρακτική εξάσκηση (παιχνίδι).

Καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές συμμετέχουν σε μαθητικούς αγώνες και συναγωνίζονται με συναθλητές τους από όλη την Ελλάδα.

Το μπριτζ είναι άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Με το μπριτζ γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δημιουργείς νέες φιλίες και ταξιδεύεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε τουρνουά και επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας έχει οριστεί για τις 23 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα στις 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “ΑΙΟΛΙΣ” στο Βαθύ.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Ιουλία Μπίμπα: ο Άνθρωπος, η Ηρωίδα, η Μάρτυς»: Το νέο βιβλίο που φωτίζει μια Σαμιώτισσα της Αντίστασης

«Μπουγάζι»: Το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δημητριάδη από τις εκδόσεις Σμίλη

Περρής και Ζουγανέλης στο Μουσικό Σχολείο Σάμου για τριήμερο εργαστήριο της UNICEF

Ο Ανδρέας Λαγός παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στη Σάμο

Η θεατρική παράσταση «Σπασμένα Τακούνια» στη Σάμο στις 15 Μαρτίου

Δύο συναυλίες Θηβαίου και Μάργαρη στο Καρλόβασι