19.4 C
Σάμος
02/11/2025
Περιφερειακά

Σύσκεψη για την προώθηση των τοπικών προϊόντων του Βορείου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης προήδρευσε σήμερα 04.01.2024 σε σύσκεψη εργασίας που συγκάλεσε ο ίδιος με θέμα την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Βορείου Αιγαίου.

Στην σύσκεψη παρευρέθησαν ο  νέος Αντιπεριφερειάρχης Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου Νίκος Νύκτας, η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Αναστασία Αντωνέλη, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αριστόβουλος Ελευθερίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς, υπηρεσιακοί παράγοντες και επιχειρηματίες.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάλεσα σύσκεψη για να συζητήσουμε τρόπους και ιδέες προώθησης των προϊόντων μας. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις εξωστρέφειας είτε από φορείς είτε από επιχειρηματίες  και θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για να αναδείξουμε τα προϊόντα  του Βορείου Αιγαίου.»

 

 

Related posts

Κλείνουν Υποκαταστήματα ΕΛΤΑ στο Βόρειο Αιγαίο: Έντονη δυσαρέσκεια Μουτζούρη

admin

Εγκαίνια του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Παρασκευής Σάμου την Τρίτη 4 Νοεμβρίου

admin

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για την 28η Οκτωβρίου

admin

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου και Λογοδοσία Περιφερειακής Αρχής

admin

Προχωρά η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Θεσσαλίας – Βορείου Αιγαίου | Κοινή Διεκδίκηση

admin

Ευρεία τηλεδιάσκεψη για τους αγριόχοιρους στη Σάμο

admin

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών “ANUGA 2025

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

admin

Απαγόρευση καύσης σε ισχύ έως το τέλος Οκτωβρίου – Αυστηρή προειδοποίηση από την Πυροσβεστική

admin