19/06/2026
Δήμος

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου για την Αegean Regatta 2018

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου χαιρετίζει τις άοκνες  προσπάθειες του Ναυτικού Ομίλου Σάμου για την ένταξη της Σάμου στη AEGEAN REGATTA 2018, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για το ναυταθλητισμό στο Αιγαίο Πέλαγος.

Πρόκειται για ένα διεθνούς φήμης Ιστιοπλοϊκό Αγώνα, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι η ιστιοπλοϊα αποτελεί διαχρονική δραστηριότητα, που αλληλεπιδρά με το νησιωτικό πολιτισμό και ενώνει τα νησιά του Αιγαίου.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα συμβάλλει και θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες,  αλλά και τις εκδηλώσεις της τελετής λήξης που θα λάβουν χώρα στην πόλη της Σάμου το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

 

[template id=”1888″]

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Δύο προσλήψεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου, ναυαγοσώστης και υπάλληλος γραφείου

Παπαθεοφάνους προς Πλεύρη: «Η τοπική κοινωνία ξαναζεί την ανησυχία του 2015»

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Η ΑναΣΑ ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στη Σάμο

Ο Πάρης Παπαγεωργίου ζητά ακύρωση μεταφοράς μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο