20 C
Σάμος
29/10/2024
Σαμιακά

Το καρλοβασίτικο καρναβάλι στη Σάμο

Το Καρναβάλι του Καρλοβάσου ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, σκορπίζοντας χρώμα, ζωντάνια και θετική ενέργεια. Τα μέλη των πληρωμάτων από όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού, φόρεσαν τις στολές τους, διασκέδασαν και χόρεψαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς, δίνοντας παλμό στην πόλη.

Οι καρναβαλιστές, με τις πολύχρωμες και πρωτότυπες στολές τους, που χαρακτηρίζονται από φαντασία και ανατροπή, αντλήσαν τα θέματά τους τόσο από την πολιτική, όσο και από την καθημερινότητα.

 

Στο μεταξύ, τα πεζοδρόμια, είχαν κατακλυστεί από πλήθος κόσμου, που παρακολουθούσε την παρέλαση και συμμετείχε στην μεγάλη γιορτή της πόλης, αφού οι καρναβαλιστές κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο, να τους μεταδώσουν τους ρυθμούς της χαράς και του κεφιού.

Άκρως θετική εντύπωση προκάλεσε καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι φετινοί παρουσιαστές του Καρλοβασίτικου Καρναβαλιού, Σωτήρης Φραγκουλάκης και Μαρία Κόκκινου που έστειλαν το μήνυμα της ξενοιασιάς και έδωσαν ένα ξεχωριστό «χρώμα» στο Καρναβάλι.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η Αστυνομία Καρλοβάσου, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή της ομάδας διάσωσης παράρτημα Σάμου για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού.

Ραντεβού του χρόνου..

Related posts

Έκτακτη Γενική Συνέλευση και Δράσεις του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου

admin

Μαθητές τιμούν τη μνήμη του Άρη και της Κλαίρης στη Σάμο

admin

Προσυνεδριακή σύσκεψη Ειρήνης στη Σάμο

admin

Η μεγάλη Στρατιωτική Παρέλαση στη Σάμο για την 28η Οκτωβρίου

admin

Η Σάμος τίμησε με υπερηφάνεια την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (φωτορεπορτάζ)

admin

Ναυάγιο στη Σάμο

admin

Παράταση της αντιπυρικής περιόδου έως τις 15 Νοεμβρίου στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

admin

ΒΑΒΕΛοίνος λευκός και ροζέ: Απόλαυση σε ημίξηρο σαμιώτικο φόντο

admin

Η Σάμος σε κρίση λόγω κλεισίματος του Αεροδρομίου και καθυστέρηση ανακοίνωσης των δρομολογίων πλοίων

admin