21.1 C
Σάμος
31/05/2025
Σαμιακά

Το Trip Advisor βραβεύει το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου

Με το διεθνές βραβείο «Travellers’ Choice» επιβράβευσε το «Trip Advisor» το εμβληματικό Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου. Η αξιολόγηση, που βασίζεται σε αδιάβλητα κριτήρια, λαμβάνει υπόψη τις κριτικές και τις γνώμες των ταξιδιωτών και επισκεπτών που συλλέγονται επί 12 μήνες.

Η συλλογική προσπάθεια ανάδειξης της μεγάλης οινικής παράδοσης της Σάμου, με τη χειρωνακτική αμπελοκαλλιέργεια σε πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς, καθώς και οι ξεναγήσεις και οινογευστικές δοκιμές που αποκαλύπτουν τα μυστικά του μοσχάτου Σάμου, δημιουργούν κάθε χρόνο ισχυρό ρεύμα επισκεψιμότητας.

Το βραβείο Travellers’ Choice τιμά χώρους που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές και αποτελούν τις καλύτερες επιλογές στο Trip Advisor. Οι επιχειρήσεις που βραβεύονται αποδεικνύουν με συνέπεια την αφοσίωσή τους στις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες τουρισμού εμπειρίας.

Χάρη στις αξιολογήσεις των επισκεπτών το τελευταίο 12μηνο, το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου αναδείχθηκε κορυφαίος χώρος στις προτιμήσεις των επισκεπτών της Σάμου. Αυτή η διάκριση και τα πλήθος θετικά σχόλια των επισκεπτών, τόσο ηλεκτρονικά όσο και δια ζώσης, επιφορτίζουν τη διοίκηση, τα μέλη και τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού με την ευθύνη διαρκών και ουσιαστικών βελτιώσεων.

Πρόσφατα, το Μουσείο προχώρησε στην τοποθέτηση πινακίδων με οπτικοποιημένες ξεναγήσεις σε Ελληνικά και Αγγλικά ανά αίθουσα χρησιμοποιώντας QR Codes. Αυτές οι καινοτομίες ενισχύουν την εμπειρία των επισκεπτών και αποδεικνύουν την αφοσίωση του Μουσείου στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Related posts

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Σάμο: Μεγάλη ανταπόκριση και ελπίδα για επανάληψη της δράσης

admin

Blue Star Myconos: Σκηνές απίστευτου συνωστισμού στην Τήνο – Ταλαπωρία για προσκυνητές, αγανάκτηση στη ρεσεψιόν

admin

Βαρύ πρόστιμο και τελεσίγραφο στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη συνεχιζόμενη ρύπανση στο Λιμάνι Βαθέος από τον Βιολογικό Καθαρισμό

admin

Erasmus+ στη Σάμο: Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επενδύει στην εξωστρέφεια και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

admin

Σάμος: Αύριο η εκδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών – Ομιλητές Καρυστιανού, Ασλανίδης, Θάνου

admin

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: «Ποιος απαξιώνει το νοσοκομείο, εμείς ή οι επιλογές της κυβέρνησης;»

admin

3.451.500 ευρώ για τον βιολογικό πόλεως Σάμου 

admin

Σε απόγνωση οι παραγωγοί της υπαίθριας αγοράς στη Σάμο: Ακατάλληλοι χώροι, απειλές προστίμων και αίτημα για άμεσες λύσεις

admin

Επιβολή διοικητικού προστίμου για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών στη Σάμο

admin