23/05/2026
Πολιτικά

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Σάμου για δηλώσεις περί σεισμού του βουλευτή

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Σάμου για δηλώσεις περί σεισμού του βουλευτή κ. Στεφανάδη.

Πέρασαν δύο χρόνια από την φονική επίσκεψη του σεισμού στο νησί μας και η καλύτερη δήλωση η οποία θα μπορούσε να γίνει θα ήταν σιωπηλή, διότι ο πόνος ακόμα είναι βουβός.

Δεν μπορούμε όμως να μην απαντήσουμε στο εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο νησί μας, διότι ο κύριος Στεφανάδης έτσι ενεργεί και όχι ως εκλεγμένος βουλευτής της Σάμου.

Δεν θα αναφερθούμε σε νούμερα και στατιστικές γιατί αυτά δεν έχουν σημασία μπροστά στην εικόνα του νησιού μετά από δύο χρόνια. Απλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κύριο βουλευτή ότι η υποχρέωση του είναι να μάχεται για το νησί όπου τον έχουν εκλέξει και όχι να συμβιβάζεται και να λειτουργεί ως φερέφωνο της κυβέρνησης στον τόπο μας.

Υποχρέωση του επίσης είναι να είναι δίπλα στους πολίτες του τόπου και να συμμερίζεται τον πόνο και την απόγνωση τους μετά από δύο χρόνια που ουσιαστικά η αποκατάσταση των ζημιών προχωρά με ρυθμούς χελώνας. Η εικόνα του νησιού είναι η δύναμη των λεγόμενων μας.

Η δήλωση του, αναφέροντας οικονομικά στοιχεία και απώλεια παιδιών, είναι άτοπη και απάνθρωπη.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»