4.4 C
Σάμος
24/02/2025
Πολιτικά

ΥΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση 8 θέσεων Διοικητών Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Ελεγχόμενων Δομών

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος ανακοίνωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, προκειμένου να πληρωθούν οκτώ (8) συνολικά θέσεις, σε συνέχεια της επικείμενης λήξης της θητείας των υφιστάμενων διοικητών. 

Οι εν λόγω θέσεις αναμένεται να καλύψουν τη θέση του Διοικητή επί θητεία στην Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Αττικού Άλσους, καθώς και τις αντίστοιχες θέσεις των Κλειστών Ελεγχόμενων Δομών Χίου, Κω, Λέρου και Σάμου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο Διαβατών και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο Μαλακάσας.  

Η θητεία θα έχει διάρκεια ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο έτη κατά περιπτώσεις και βασική προϋπόθεση είναι οι υποψήφιοι να είναι απόφοιτοι σχολής Ανώτατης Εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία συναφή με τα καθήκοντα της θέσης και γνώση τουλάχιστον μιας ξένης επίσημης γλώσσας κράτους μέλους της ΕΕ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προσόντα, τα καθήκοντα και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (https://migration.gov.gr) και στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» (http://www.diavgeia.gov.gr). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή 31.03.2023 και έχει καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 06.04.2023.  

Related posts

Νέα Δημοκρατία Σάμου: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ανασκόπηση, πολιτικές αιχμές και παρουσία της Μαρίας Συρεγγέλα

admin

Ο πρώην δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ομιλητής στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Μυτιλήνη

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί απο τη Σάμο σε κοινό αγώνα για προοδευτική αλλαγή

admin

Εκπαίδευση, Υγεία και Δικαιοσύνη στο επίκεντρο της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο

admin

Νίκος Ανδρουλάκης απο την Σάμο: «Η κυβέρνηση επενδύσει στην τοξικότητα και τον διχασμό. Σέβεται τη δικαιοσύνη αυτός που κρίνει τις αποφάσεις της ή αυτός που δεν τις υλοποιεί;»

admin

Άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin

Κομνηνάκα: Τραγικές ελλείψεις στα Νοσοκομεία και τις δομές υγείας της Σάμου και της Ικαρίας

admin

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

admin

Περιφερειακές Συνδιασκέψεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με Ψηφιακό Διάλογο, Συμμετοχή & Καινοτομία

admin