21.1 C
Σάμος
16/10/2025
Σαμιακά

‘Ομιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς- Σχολιασμός Θεμάτων Νέων Ελληνικών

Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών άνοιξε σήμερα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Σχολιασμός: Γιώργος Χρυσουδάκης – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Νέων Ελληνικών , του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

“Το σημερινό κριτήριο αξιολόγησης στο μάθημα των Νέων Ελληνικών των ΕΠΑ.Λ αφορούσε την θεματική ενότητα του εθελοντισμού τα θέματα ήταν συμβατά για τις ικανότητες των μαθητών και κατά βάση θεωρούνται εύκολα.

Το κείμενο αναφέρεται στα οφέλη του εθελοντισμού, σε επίπεδο κατά βάση κοινωνικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, επαγγελματικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο και στην συνέχεια έκλεινε με το αντίστοιχο κείμενο λογοτεχνίας, ένα απλό κατανοητό ποίημα του ποιητή ¨ Μπέρτολτ Μπρεχτ¨που αφορούσε στην ανάγκη του εθελοντισμού.

Τα θέματα ήταν θέματα που μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εύκολα”.

 

Παρακολουθήστε βίντεο με το σχολιασμό των σημερινών θεμάτων

 

Related posts

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου απαντά στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

admin

Δηλώσεις Συγκομιδής Σταφυλιών 2025-2026: Προθεσμία υποβολής έως 15 Δεκεμβρίου

admin

Χωρίς δεσμεύσεις η συνάντηση εργαζομένων με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου

admin

Γνωρίστε το Μπριτζ: Δωρεάν Μαθήματα σε Βαθύ & Καρλόβασι

admin

“Φίμωτρο” στους Υγειονομικούς: Εντολή της 2ης ΥΠΕ «κόβει» συνεντεύξεις – Άμεση Αντίδραση από Ιατρικό Σύλλογο Σάμου

admin

36η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου: Ένα μοναδικό ταξίδι ξεκινά!

admin

Γιώργος Καμπούρης: «Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας με συλλογική προσπάθεια»

admin

Σύλληψη 45χρονου Τούρκου για παράνομη είσοδο στη χώρα με jet ski

admin

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin