09/07/2026
Πολιτικά

Χρήστος Τριαντόπουλος: Μέλημα μας η κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων του νησιού

IMG_20210111_134633

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ο Συντονιστής των ενεργειών για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου στη Σάμο, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, συνοδευόμενος απο τον  Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη, για να εξετάσουν απο κοντά την πορεία των μέτρων αποκατάστασης και στήριξης του νησιού.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στη Σάμο ο κ. Τριαντόπουλος δήλωσε :

«Κατά την επίσκεψη μας στη σεισμόπληκτη Σάμο, αφού βρεθήκαμε σε αρκετά σημεία του νησιού, είχαμε -ανοικτή και σε πολύ περιορισμένο αριθμό- σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς, καθώς και ενημέρωση των τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφορικά με την πρόοδο των μέτρων αποκατάστασης και ενίσχυσης του νησιού, σε ένα πλαίσιο στενής συνεργασίας που έχουμε διαμορφώσει όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Παράλληλα, παρακολουθήσαμε από κοντά μια διαδικασία, που έχει αποτελέσει μέλημα μας από την πρώτη στιγμή -μετά και από σχετική κατεύθυνση του Πρωθυπουργού. Και αυτό είναι η κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων του νησιού. Σήμερα έγιναν δύο στη Σάμο. Και με τη συνεργασία όλων, συνεχίζουμε».

Χρήστος Τριαντόπουλος: Μέλημα μας η κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων του νησιούΧρήστος Τριαντόπουλος: Μέλημα μας η κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων του νησιούΧρήστος Τριαντόπουλος: Μέλημα μας η κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων του νησιούΧρήστος Τριαντόπουλος: Μέλημα μας η κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων του νησιού Χρήστος Τριαντόπουλος: Μέλημα μας η κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων του νησιού

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στη Σάμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων

Καρλόβασι: Εγκαθίσταται ο ανάδοχος για την επισκευή του σεισμόπληκτου ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία Μενδώνη

Το Καρλόβασι αποκτά Εσπερινό ΕΠΑ.Λ με τέσσερις τομείς

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει δύο έργα πολιτισμού στη Σάμο

«Στοχοποίηση των προσφύγων» καταγγέλλει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ για τη σύσκεψη του δήμου

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών