09/07/2026
Πολιτικά

Χ. Στεφανάδης. Θετικός στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Ο καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης μιλάει στην τελετή έναρξης των εργασιών στο διεθνές συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας με τίτλο «Athens Medical Leadership and Innovation Conference», που πραγματοποιεί ο Όμιλος του Ιατρικού Κέντρου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Θετικός στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές είναι ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Ο κ. Στεφανάδης σε μιά συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίας Ράπτη, στον Αρμονία Fm, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Ο ίδιος δήλωσε « όσον αφορά για το μέλλον, αυτή είναι απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν ξέρω πως θα προκύψει. Θέλω να πω κάτι, αισθάνομαι ότι είμαι ελεύθερος και δεν πάω να κερδίσω κάτι.

Οτιδήποτε προκύψει, αν μπορώ να προσφέρω με τις μικρές μου δυνάμεις ,θα ήταν καλό και για σας, θα το ήθελα, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός ούτε το βλέπω επαγγελματικά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, έκανε ειδική αναφορά στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στο Hot Spot Σάμου, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει μια πόλη μέσα στη πόλη».

 

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στη Σάμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων

Καρλόβασι: Εγκαθίσταται ο ανάδοχος για την επισκευή του σεισμόπληκτου ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία Μενδώνη

Το Καρλόβασι αποκτά Εσπερινό ΕΠΑ.Λ με τέσσερις τομείς

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει δύο έργα πολιτισμού στη Σάμο

«Στοχοποίηση των προσφύγων» καταγγέλλει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ για τη σύσκεψη του δήμου

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών