31.1 C
Σάμος
05/07/2025
Περιφερειακά

100 Τουριστικοί Πράκτορες από την Τουρκία θα φιλοξενηθούν στη Σάμο 5 με 7 Μαΐου

Banner Samos24

H Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου, στοχεύοντας στην ενίσχυση του Τουριστικού ρεύματος από την αγορά της Τουρκίας, κατόπιν προτάσεως της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, πρόκειται να φιλοξενήσει 100 και πλέον Τουριστικούς Πράκτορες, που δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Τουρκίας.

Οι Τουριστικοί Πράκτορες αναμένονται στο Νησί της Σάμου από τις 5 έως τις 7  Μαΐου και εκτός από περιοδείες και ξεναγήσεις το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ειδικές δράσεις προώθησης τουριστικού προϊόντος, με έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης αναφερόμενος στο θέμα, υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί το καλό κλίμα στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις , που δημιουργήθηκε μετά τους μεγάλους σεισμούς και σ’ αυτό μπορούν να συμβάλλουν εκτός από τις εμπορικές και οι ανταλλαγές στο  τομέα του Τουρισμού.

« Η  τουριστική αγορά της Τουρκίας, εκτός από ανταγωνιστική στο τομέα προσέλκυσης τουριστών από την Διεθνή αγορά, αποτελεί και η ίδια μία πολύ καλή αγορά , από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε τουριστικούς επισκέπτες για τα νησιά μας »,  επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Related posts

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναστασία Αντωνέλη: «Λάβαμε υποσχέσεις… Μένει να δούμε την υλοποίηση» μετά τη συνάντηση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

admin

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Υπερδέσμευση για μη τεχνολογικές επιχειρήσεις

admin

Περιφερειακή Επιτροπή: Οι θέσεις της «Νέας Δυναμικής»

admin

«GaioVaigaio» – Το Βόρειο Αιγαίο προβάλλει τη δική του διατροφική ταυτότητα

admin

Μουτζούρης-Κυρατζής: “Με σχέδιο και μεθοδικότητα στηρίζουμε τη Σάμο” – Νέα έργα και κονδύλια

admin