22/07/2026
Σαμιακά

93.609,85 € κόστισε η σύνδεση των δικτύων ύδρευσης και λυμάτων του ΚΥΤ με την πόλη της Σάμου

ΚΥΤ ΣΑΜΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές εργασίες σύνδεσης που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα στα δίκτυα ύδρευσης και λυμάτων του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου.

Συγκεκριμένα έγινε η απαιτούμενη αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης που διέρχεται από την περιοχή “Στήνεια” .

Επίσης,συνδέθηκε η αποχέτευση του K.Υ.Τ. Σάμου με το δίκτυο αποχέτευσης πόλεως Σάμου.

Το έργο κόστισε 93.609,85 € και ήδη το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολίτικης, έχει μεταφέρει το πόσο στον δικαιούχο,δηλ στον δήμο Σάμου.

Ο υπερπληθυσμός στο ΚΥΤ ,είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες ,όσον αφορά την παροχή καθαρού νερού,αφού υπήρξαν καταγγελίες για διακοπή της υδροδότησης στο κέντρο, για πολλές ώρες την ημέρα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονα στο Νοσοκομείο Σάμου

Σάμος: Δικαστική νίκη των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, κινητοποίηση στη ΔΙΠΕ την Παρασκευή

Δικαιώθηκαν στο Πρωτοδικείο Σάμου οι εργαζόμενοι 55-67 του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Ηλεκτρικά πατίνια: Αύριο η ψήφιση, όριο ηλικίας και ασφάλιση

Ξεκινά τα ραντεβού η νέα γιατρός στο Κέντρο Υγείας Σάμου