06/11/2025
Δήμος

Δύο διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν για παραβάσεις των κανόνων καθαριότητας

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο της προσπάθειας διατήρησης της καθαριότητας και υγιεινής στους χώρους αποκομιδής και μετά από τα περιστατικά παραβατικότητας απορρίπτοντας ανεξέλεγκτα όγκους απορριμμάτων όλων των ειδών, έχει ξεκινήσει τους ελέγχους μέσω του τμήματος καθαριότητας και της επιτροπής ελέγχου.
Ήδη έχουν επιβληθεί δυο πρόστιμα και συνεχίζονται καθημερινά οι αυτοψίες, κυρίως σε χώρους όπου εντοπίζονται έντονα προβλήματα και παραβάσεις του κανονισμού καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.
“Θα θέλαμε ακόμη μια φορά να επισημάνουμε την ανάγκη τήρησης του κανονισμού καθαριότητας, διατηρώντας τους χώρους αποκομιδής καθαρούς και την ορθή χρήση των κάδων, σεβόμενοι πάντα τους εργαζόμενους αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
Μόνο με τη συνεργασία όλων μας θα επιτευχθεί ο ευπρεπισμός της πόλης, των δρόμων και των κοινοτήτων μας” αναφέρει ο δήμος.

Related posts

Πρώτο βραβείο για τη Σάμο στα Greek Travel Awards 2025

admin

Κριτική της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τις ελλείψεις στα σχολεία

admin

Μητσός: «Η αυτοδιοίκηση δεν είναι κομματικό όργανο, να μιλάμε για τον τόπο μας»

admin

Θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Να στηριχθούν τα ΕΛΤΑ, όχι να παραδοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα»

admin

Η ΑναΣΑ ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης για τα ΕΛΤΑ και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Παραίτηση Γεώργιου Καργιωτάκη από την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

admin

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα 5 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

admin

Πέντε χρόνια από τον φονικό σεισμό: Σχολεία σε κοντέινερ, ναοί κλειστοί, έργα σε εκκρεμότητα στη Δυτική Σάμο

admin

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Σάμου για την 28η Οκτωβρίου

admin