23.9 C
Σάμος
25/08/2025
Σαμιακά

20 χρόνια “Φάρος”

Περιγραφή εικόνας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.Σάμου “Φάρος”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών αλλά και τη συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας του στην τοπική μας κοινότητα, επέλεξε φέτος ένα διαφορετικό τρόπο για να δώσει το στίγμα του: Συνθήματα που έχουν αξιοποιηθεί κατά καιρούς σε κεντρικές μας εκδηλώσεις, μηνύματα και λόγια που έχουν ακουστεί στη διάρκεια εργαστηρίων μας θα στολίζουν κεντρικά σημεία και των τριών νησιών μας.

Το νόημα που διαπνέει όλα τα μηνύματα εστιάζει στην αξία της ζωής, της σύνδεσης, της δέσμευσης, της εγγύτητας, στην αξία της ανθρωπιάς και της φροντίδας, έννοιες απόλυτα συνδεδεμένες με τη δουλειά της πρόληψης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς  για αυτήν την εικοσάχρονη κοινή μας ρότα.

Related posts

Η «Nature’s Classroom Summer Camp» της Σάμου στην IP Exhibition της Αθήνας

admin

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του “BLUE STAR MYCONOS” τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

admin

Αναχώρηση του «Blue Star Mykonos» με καθυστέρηση

admin

Σάμος: Αντιδράσεις για τους αυστηρούς ελέγχους της ΕΛΑΣ – «Εγώ είμαι κύριοι ο κακοποιός, ξεπέρασα το όριο των ντεσιμπέλ κατά μία μονάδα»

admin

Λαμπρός εορτασμός στην Ι.Μ. Μεγάλης Παναγιάς

admin

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Σάμου: Συλλυπητήριο Μήνυμα

admin

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin