24.4 C
Σάμος
20/05/2025
Σαμιακά

24ωρη Απεργία Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου στις 6 Νοεμβρίου

Οι Δικαστικοί Υπάλληλοι του Νομού Σάμου, ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση και ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2024. Η απεργία θα λάβει χώρα την ημέρα συνεδρίασης των πολιτικών υποθέσεων του Πρωτοδικείου Σάμου.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αερολιμένα του νησιού για είκοσι ημέρες. Οι μόνιμοι κάτοικοι του ακριτικού αυτού νησιού αντιδρούν έντονα σε αυτή την πρωτοφανή ενέργεια, καθώς θεωρούν ότι το κλείσιμο του αερολιμένα τους επαναφέρει στην εποχή πριν το 1963, όταν έγιναν τα εγκαίνια του αερολιμένα Σάμου. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, δυσχεραίνει περαιτέρω τη συγκοινωνία με την υπόλοιπη Ελλάδα και ουσιαστικά τους αποκλείει από αυτήν.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας, θα υπάρχει το καθορισμένο από το νόμο προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα λειτουργεί σύμφωνα με τις πάγιες οδηγίες της Ομοσπονδίας των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Related posts

Ιστορίες Αποφοίτων»: Εκδήλωση για τη σύνδεση εμπειρίας και νέων προοπτικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Σάμο

admin

Η Σάμος επενδύει στο μέλλον: Ιστορική σύνδεση με Birmingham από την Jet2 το 2026!

admin

Νέα παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις συνθήκες διαβίωσης 45 ασυνόδευτων ανηλίκων στη Σάμο

admin

Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου

admin

Η δικαίωση των προσπαθειών του Ευ.Μαρνέζου: Στο Ποτάμι Καρλοβάσου θα κυματίζει Γαλάζια Σημαία

admin

Καρλόβασι: Έφτασαν οι πρώτοι Τούρκοι τουρίστες – Σφοδρή κριτική Νίκου Ελένη στις αρχές

admin

Αντιπολεμική συγκέντρωση στο Καρλόβασι

admin

O Μανώλης Χατζηνικολάου ο Πρωταθλητής του 8ου Σαμιακού Φοιτητικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος “ALAN TURING”

admin

Η Σάμος τίμησε με λαμπρότητα τον Νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο

admin