21.1 C
Σάμος
01/10/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

Η Λιμενική Αρχή Σάμου γνωστοποιεί ότι την 25-03-2024 ημέρα Δευτέρα, θα απαγορεύεται η στάση-στάθμευση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από ώρες 06:00 έως 13:00 από το ύψος του ΚΤΕΛ (‘ΓΕΦΥΡΑΚΙ’) έως και το ύψος του ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ, λόγω της παρελάσεως στο πλαίσιο εορτασμού της ‘’Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821’’.

Επιπρόσθετα την 25-03-2024 από ώρα 11:00 έως πέρας παρελάσεως και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση των εκδηλώσεων χρόνο, η κυκλοφορία κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός τμήματος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη θα εκτρέπεται από το ύψος της εξόδου του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως τον κόμβο ‘’Γεφυράκι’’ (ύψος οδού Ι.Λεκάτη) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί κατά το αναφερόμενο διάστημα να αποφύγουν την χρήση/ διέλευση της παραλιακής οδού προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

 

 

 

Related posts

Συνελήφθη 23χρονος για διευκόλυνση παράνομης εισόδου 12 ατόμων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αισθητή μείωση στους τροχονομικούς ελέγχους – 391 έλεγχοι και 14 παραβάσεις την προηγούμενη εβδομάδα

admin

Υποσχέθηκε επίδομα – του άρπαξε 3.000€: Εξιχνιάστηκε απάτη στη Σάμο

admin

Τον περίμεναν στο λιμάνι: 30χρονος έφτασε με «βαλίτσα» γεμάτη ναρκωτικά – Αξία 25.000€

admin

Συνελήφθη 48χρονος στη Σάμο – Εκκρεμούσε απόφαση των Δικαστικών Αρχών Αθηνών

admin

Σάμος: Απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με λεία 21.500 ευρώ

admin

26χρονος συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση στο Καρλόβασι

admin

Σάμος: Σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών

admin

Καρλόβασι: Γυναίκα συνελήφθη για πώληση καπνικού προϊόντος σε ανήλικο

admin