12/08/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

32χρονος διέρρηξε 3 οχήματα στο Βαθύ

astynomia αστυνομια

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, 3 περιπτώσεις διαρρήξεων –κλοπών, που διαπράχθηκαν προ διμήνου περίπου σε σταθμευμένα οχήματα, στο Βαθύ της Σάμου.

Για τις παραπάνω υποθέσεις, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 32χρονος, διέρρηξε 3 οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Κοκκάρι: Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Επεισόδιο με μαχαίρι στο Κοκκάρι της Σάμου, συνελήφθη ο δράστης

Σάμος: «Μπαράζ» συλλήψεων σε δύο ημέρες, από ναρκωτικά και κλοπή μέχρι κακοποίηση σκύλων και επικίνδυνη οδήγηση

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 86χρονος λουόμενος στον Φάρο Ικαρίας

Κλείνει το απόγευμα ο δρόμος προς Πυθαγόρειο λόγω των εκδηλώσεων για τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Συνελήφθη αλλοδαπός για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κ.Ο.Κ.