23/05/2026
Δήμος

Στα 150.000 ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την ΕΤΑΔ για το κτήριο του «Beach Front» στο Καρλόβασι

Στα 150.000 ευρώ  ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.για το κτήριο του «Beach Front» στο Καρλόβασι.

Αυτό δήλωσε στο Δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου ,ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος , σε ερώτηση της Αντιπολίτευσης για το τι προτίθεται κάνει η δημοτική αρχή για την αξιοποίηση του κτηρίου.

Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε ,ότι γίνονται προσπάθειες για κούρεμα και διακανονισμό του ποσού προς την ΕΤΑΔ  και στη συνέχεια να προχωρήσει στη μίσθωση του ακινήτου σε ιδιώτη.

«Είχαν να πληρώσουν 12 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σάμου , ενώ παράλληλα δήλωσε ότι ο δήμος μπορεί ,εφόσον ξεπεραστούν τα προβλήματα,  να εκμεταλλευθεί το χώρο   μέχρι το 2022 που λήγει και η σύμβαση.

Το κτήριο του «Beach Front» παραμένει κλειστό και ερειπωμένο με ο,τι αυτό συνεπάγεται, εδώ και χρόνια, στο καλύτερο σημείο της παραλίας του Καρλοβάσου .

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η «Συμμαχία Πολιτών» για την αποχώρηση του Παναγιώτη Λυμπέρη και την είσοδο του Μανώλη Ευγενικού στο ΔΣ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου Παναγιώτης Λυμπέρης

Ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο Παγώνδα ζητά η ΑΝΑΣΑ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για προχειρότητα»

«Προϋπολογισμός ακρίβειας»: Η ΑΝΑΣΑ καταψήφισε τον προϋπολογισμό 2026 του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Νέοι προβλήτες και 74 θέσεις ελληνισμού για το λιμάνι Καρλόβασου με 2,5 εκατ. ευρώ

Ειδική συνεδρίαση ΔΣ Ανατολικής Σάμου – Προϋπολογισμός 2026