18/06/2026
Περιφερειακά

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Σάμου με τον βουλευτή Αχαΐας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου


Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νικόλαος Κατρακάζος, συναντήθηκε τη Τρίτη  24 Οκτωβρίου στο γραφείο του με τον βουλευτή Αχαΐας και υπεύθυνο Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και επικεντρώθηκε κυρίως στις ελλείψεις δασοπυρόσβεσης κυρίως κατά τη θερινή περίοδο αλλά και για το μέιζον ζήτημα του προσφυγικού- μεταναστευτικού που ταλανίζει τη Σάμο. Ανταλλάχθηκαν απόψεις περί των θεμάτων αυτών και ζητήθηκε από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να στηρίξει το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για άμεση αποσυμφόρηση του νησιού.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πράσινο φως για την ανάδειξη της Αλυκής Σάμου με παρατηρητήρια ορνιθοπανίδας

Παρουσία Μουτζούρη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση

«Η συναίνεση για τη δομή δεν ήταν λευκή επιταγή»: Επιστολή Μαυρατζώτη στον Υπουργό Μετανάστευσης για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο από την Κρήτη

Ο Μουτζούρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ στη Λήμνο

Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου: Έξι θέματα έθεσε η «Νέα Δυναμική»

Καλτάκης σε Χρυσοχοΐδη: Ζητάμε ειδική ρύθμιση για αύξηση των ορίων ήχου στα μαγαζιά τους καλοκαιρινούς μήνες