26.7 C
Σάμος
18/09/2025
Σαμιακά

52 νέοι εθελοντές μυελού των οστών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη εκδήλωση, που διοργάνωσε  το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου  Σάμου   σε συνεργασία με τον Σύλλογο  Όραμα Ελπίδας και με πρωτοβουλία της Ιατρού του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Φούρνων  κας  Άννα-Μαρίας Α. Αξιώτη ,  για την ενημέρωση και την εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία πραγματοποιήθηκε στους Φούρνους Κορσεών στις 5 και 6 Μαΐου 2018.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αυξάνοντας τους εθελοντές δότες της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.  Εγγράφηκαν 52 συμπολίτες μας, παραδείγματα  προς μίμηση, δίνοντας δείγμα στοματικού επιχρίσματος και συνάμα ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες ίασης τους.  

Ακόμη μια φορά μέσω της ενημέρωσης και εν συνεχεία από τον αριθμό των νέων Εθελοντών Μυελού των Οστών, από το ακριτικό νησί των Φούρνων, αποδείχθηκε έμπρακτα η ανθρωπιά και το σθένος των ανθρώπων.

Related posts

Το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος βραβεύτηκε με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το eTwinning έργο του

admin

Blue Star Myconos: Δύο δεκαετίες στο Αιγαίο, αλλά οι Σαμιώτες πληρώνουν ακριβότερα εισιτήρια

admin

Βαθύ Σάμου: Κινητοποίηση για την ενίσχυση της Υγείας

admin

«Μας διέλυσαν»: Οργή και απόγνωση αγρότη στη Σάμο για τις ζημιές από αγριογούρουνα

admin

Παράδοση – παραλαβή στην ΑΣΔΕΝ με πρωταγωνιστές δύο Σαμιώτες αξιωματικούς

admin

Κάλεσμα σωματείων και συλλόγων στη Σάμο για την υγεία – Συγκέντρωση 16/9 στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Eορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο αίθριο του Ιστορικού Αρχείου της Σάμου

admin

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin