16/03/2025
Περιφερειακά

Διαβούλευση για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

Άλλη μία συνάντηση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη και του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά. Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα και την συμμετοχή εκπροσώπων του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου και συγκεκριμένα του Προέδρου Κίμων Χρυσίδη και του Βασίλη Μαμώλη, παρόντος και του Εντεταλμένου Συμβούλου Διασύνδεσης ΟΤΑ Α βαθμού, Νίκου Καρασάββα.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή μέσω της διαβούλευσης και της ενημέρωσης προς όλους τους φορείς, ώστε να καταρτίσει ένα πρόγραμμα το οποίο πέρα από τον αναπτυξιακό του χαρακτήρα θα συμβάλλει με έργα πνοής και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Όπως μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά, οι Κοινότητες αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και οφείλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ακούει και να καταγράφει τις ανάγκες τους προς όφελος πάντα των κατοίκων τους.

Από την μεριά τους οι εκπρόσωποι του Δικτύου αφού ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρόσκληση, σημείωσαν πως είναι η πρώτη φορά που το Δίκτυο Κοινοτήτων καλείται επίσημα για να καταθέσει προτάσεις για ένα τόσο σοβαρό Πρόγραμμα, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους για το γεγονός πως υπάρχει απευθείας διαβούλευση με την Περιφερειακή Αρχή, κάτι που θα βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική συνεργασία των δυο πλευρών.

Proteas Blu Resort

Related posts

Επιτυχημένη παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην 11η FOODEXPO & OENOTELIA 2025

admin

Νέος Επικεφαλής της Παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Σάμο

admin

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: 1 εκατ. € για την Ακρόπολη στους Φούρνους

admin

Μπουγδάνος: «Δεν διεκδικώ την ηγεσία, προτεραιότητα η ενότητα της παράταξης»

admin

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το ζήτημα της χρήσης του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου

admin

Συμμετοχή ΠΒΑ στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου

admin

Συνάντηση Μουτζούρη με το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λέσβου

admin

Μαυρατζώτης :«Εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές μας» – Η Σάμος στην ITB Berlin 2025

admin