19/06/2026
Σαμιακά

Βράβευση του Νικολάου Βακάκη από το Διεθνές Ροταριανό Ίδρυμα

Στις 29 Απριλίου 2022 στην Πόλη του Βόλου, διεξήχθη το 62 τριήμερο Κεντρικό Συνέδριο του Ρόταρυ, κατά την διάρκεια του οποίου, επεδόθη στον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου Νικόλαο Βακάκη, Βραβείο για την Προσφορά του.

Κατά την έναρξη του Ροταριανού Συνεδρίου, τελέστηκε ο Αγιασμός από τον Εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος διεβίβασε τις Ευλογίες και την Πατρική Αγάπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιγνατίου προς τους Ροταριανούς για το μεγάλο και Θεάρεστο Έργο τους.

Στο Ροταριανό Συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί Παράγοντες της Επιχειρηματικής, Πολιτικής, Οικονομικής, Κοινωνικής, Ακαδημαϊκής-Εκπαιδευτικής και Καλλιτεχνικής Κοινότητος.

Ο Νικόλαος Βακάκης, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια ηγήθηκε επάξια της συλλογικής Προσφοράς του Μεγάλου Έργου του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, είναι ακέραιος χαρακτήρας, αφοσιωμένος Οικογενειάρχης, Άριστος Επιχειρηματίας, καταξιωμένος στην Κοινωνική και Πολιτική ζωή του Τόπου μας, συνεχίζοντας να προσφέρει τα μέγιστα, προς όφελος της αναβάθμισης της Σάμου σε όλα τα πεδία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

34χρονος στο Βαθύ κατείχε παράνομα βελγική ταυτότητα

Σάμος: Εντοπίστηκε ο 80χρονος τουρίστας που χάθηκε στον Κέρκη

Το Valencia Basket Skills Camp επιστρέφει στη Σάμο στις 26 έως 28 Ιουνίου

Δημήτρης Βλασιάδης : Ο όψιμος λαϊκισμός αδικεί ακόμη και αυτούς που τον πουλάνε

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο