16/08/2026
Περιφερειακά

O Αντιπεριφερειάρχης Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (2018)

page perifereiaki enothta

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος παρουσία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιου .

Παρόντες στη συνάντηση – κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ήταν: Ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος , εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας της Σάμου ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.O Αντιπεριφερειάρχης Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (2018) O Αντιπεριφερειάρχης Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (2018)

«Είμαστε όλοι εδώ μαζί σηματοδοτώντας την ανάγκη για ενότητα στον καινούργιο χρόνο που από σήμερα ξεκίνησε. Η ενότητα αυτή να μην είναι μόνο για σήμερα, αλλά να είναι 365 μέρες το χρόνο ,διότι είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά» ,τόνισε ο κ. Κατρακάζος .

Παράλληλα επεσήμανε ότι «Mε ιδιαίτερη χαρά πριν λίγες ημέρες ψηφίσαμε στο Περιφερειακό συμβούλιο το Τεχνικό μας πρόγραμμα. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του νομού, που το Τεχνικό πρόγραμμα ανέρχεται στα 55 εκατομμυρία ευρώ ,που πολλά από αυτά τα έργα τις επόμενες μέρες δημοπρατούνται ».O Αντιπεριφερειάρχης Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (2018)

Ο κ.Κατρακάζος στάθηκε και στις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στην Ικαρία και στους Φούρνους, ενώ παράλληλα για τη Σάμο δρομολογούνται τα δυο μεγαλόπνοα και φιλόδοξα έργα, προυπολογισμού 20 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα.

Πρόκειται, για τον δρόμο Βαθύ- Καρλόβασι και την παράκαμψη του Πυθαγορείου. Μικρότερα έργα θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αναβαθμίζεται ο οδοφωτισμός της Σάμου: 136 νέα φωτιστικά σε δέκα περιοχές

Σπιρομετρήσεις στο προσωπικό της Π.Ε. Σάμου για την πρόληψη αναπνευστικών προβλημάτων

Στη Ρόδο συναντώνται οι Περιφερειάρχες των τεσσάρων νησιωτικών Περιφερειών, υπογράφουν τη «Διακήρυξη της Κέρκυρας»

Πυθαγόρειο: Το πρόγραμμα εορτασμού στις 5 και 6 Αυγούστου

Αφθώδης στη Λέσβο: Επιπλέον 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Περιφέρεια

Ενημέρωση για τις δαπάνες του αφθώδη πυρετού στη Λέσβο ζητούν Βαλσαμίδης και Μπουγδάνος