7.2 C
Σάμος
23/02/2025
Πολιτικά

Τομεάρχης ΝΔ Βορείου Αιγαίου αναλαμβάνει ο Μάνος Κόνσολας

Την περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αναλαμβάνει ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ κ. Μάνος Κόνσολας,με απόφαση του  Πρόεδρου του κόματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης .

Με ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως «κεντρικός στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές» και προσθέτει πως «εστιάζουμε στην εξειδίκευση του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας με βάση τα τοπικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει κάθε περιοχή καθώς και στον εντοπισμό στελεχών από κάθε περιφέρεια.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον υπάρχοντα προγραμματισμό και το έργο κάθε Περιφέρειας, καταγράφουμε τα προβλήματα που προκάλεσε σε κάθε περιοχή η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαβουλευόμαστε με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, αξιολογούμε τις προτάσεις που διατυπώνονται σε τοπικά και περιφερειακό επίπεδο με σκοπό την προσαρμογή του προγράμματος ανάλογα με τις  ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε νομού».

Related posts

Νέα Δημοκρατία Σάμου: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ανασκόπηση, πολιτικές αιχμές και παρουσία της Μαρίας Συρεγγέλα

admin

Ο πρώην δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ομιλητής στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Μυτιλήνη

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί απο τη Σάμο σε κοινό αγώνα για προοδευτική αλλαγή

admin

Εκπαίδευση, Υγεία και Δικαιοσύνη στο επίκεντρο της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο

admin

Νίκος Ανδρουλάκης απο την Σάμο: «Η κυβέρνηση επενδύσει στην τοξικότητα και τον διχασμό. Σέβεται τη δικαιοσύνη αυτός που κρίνει τις αποφάσεις της ή αυτός που δεν τις υλοποιεί;»

admin

Άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin

Κομνηνάκα: Τραγικές ελλείψεις στα Νοσοκομεία και τις δομές υγείας της Σάμου και της Ικαρίας

admin

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

admin

Περιφερειακές Συνδιασκέψεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με Ψηφιακό Διάλογο, Συμμετοχή & Καινοτομία

admin