21/07/2026
Δήμος

Με τήλε-έλεγχο ο εντοπισμός διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης στο Βαθύ

DiktyaTileelegxosImg3_1

Την χρηματοδότηση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, για το πρόγραμμα «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών» του ΕΣΠΑ 2014-2020, κατάφερε να εξασφαλίσει ο δήμος Σάμου.

Το έργο αυτό θα βοηθήσει στην  διασφάλιση της ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων της πόλης της Σάμου καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας και της επάρκειας των αποθεμάτων με ταυτόχρονη μείωση των διαρροών.

Με την υλοποίηση του έργου θα μπορούν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να έχουν μια πλήρη εικόνα του δικτύου ύδρευσης της πόλης αλλά και τον έγκαιρο εντοπισμό των διαρροών.

Επίσης ,θα υπάρξει σημαντική εξοικονόμηση σε χρόνο, εργατοώρων και φυσικά θα διασφαλίζεται στον μέγιστο δυνατό βαθμό η επάρκεια των αποθεμάτων νερού για την ομαλή υδροδότηση της πρωτεύουσας του νησιού.

Ανάλογες μελέτες προετοιμάζονται από τον δήμο Σάμου ώστε να ενταχθούν σε βάθος χρόνου και άλλες περιοχές της Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές

4 προσλήψεις συνοδών απορριμματοφόρου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Ανατολική Σάμος: Αυτή είναι η σύνθεση του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής

Νέο σφαγείο στη Σάμο: Ομόφωνη απόφαση για τους Μυτιληνιούς