27/06/2026
Πολιτιστικά

Αλλαγή ημερομηνίας για τις Θεατρικές Παραστάσεις «ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ»

loubardos

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και της επιβολής απαγορευτικού, οι προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις της παραγωγής «ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ», με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Λουδάρο, δεν θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025. Οι παραστάσεις ήταν προγραμματισμένες για τις 20:00 και 21:45 στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου.

Οι παραστάσεις μετατίθενται για τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025, τις ίδιες ώρες (20:00 και 21:45) και στον ίδιο χώρο.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια επιπλέον ενέργεια, καθώς αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 694 167 6762. Ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή του.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η καθέλκυση του «Μεταμόρφωση» στο Ηραίο της Σάμου

Παρουσία Μουτζούρη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση

Παρουσίαση του βιβλίου «Πέτρινος Δρόμος» της Ευαγγελίας Πέτρου στη Βιβλιοθήκη Σάμου

Ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού από τους τελειόφοιτους της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου. Ανακαίνιση, επανέκθεση, καθολική προσβασιμότητα

«Ιουλία Μπίμπα: ο Άνθρωπος, η Ηρωίδα, η Μάρτυς»: Το νέο βιβλίο που φωτίζει μια Σαμιώτισσα της Αντίστασης