15/07/2026
Σαμιακά

Στο Ε/Γ-Ο/Γ «Blue Star Myconos» η ανάθεση εξυπηρέτησης της γραμμής Θεσσαλονίκη – Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ και επιστροφή

Myconos

Υπογράφηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον εκπρόσωπο της Εταιρείας «Χελλένικ Σήγουεϊς Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία», σύμβαση ανάθεσης για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής Θεσσαλονίκη – Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ και επιστροφή.

Το πλοίο που θα εκτελεί το δρομολόγιο είναι το Ε/Γ-Ο/Γ «Blue Star Myconos». Το δρομολόγιο θα εκτελείται μία φορά την εβδομάδα, καθ’ όλη τη δρομολογιακή περίοδο και σε ισχύ μέχρι 31 Οκτωβρίου 2023. Μίσθωμα πλήρους δρομολογίου εκατόν επτά χιλιάδων τετρακοσίων εξήντα τριών ευρώ (€107.463,00) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.24%.

 

Πηγή :samiakonvima.gr

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Σάμο και Ικαρία

«Παρακάλεσα να γίνει λίγες μέρες μετά»: Η πικρία του πατέρα της 15χρονης Άννας Μαρίας για τον χορό στο Παλαιό Καρλόβασι

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για πρώτη φορά στην παγκόσμια κατάταξη QS

Νοσοκομείο Σάμου: Δέκα επιπλέον εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας

Το Μπλε γίνεται THÉA Greek Tapas Bar: Η θέα μένει, η ιστορία συνεχίζεται

Πρωτιά για το αεροδρόμιο Σάμου: Μεγαλύτερη αύξηση επιβατών από τα 14 αεροδρόμια της Fraport στο πρώτο εξάμηνο